Προσφορά Συνεργασίας προς:

Αναλυτικά η υπηρεσία μας

Στην Pixelized Web Studio αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και την συνεχή βελτίωση ιστοσελίδων και e-shop. Πάρέχουμε υψηλής ποιότητας Hosting και επιβλέπουμε καθημερινά την ομαλή λειτουργία των ιστοσελίδων των συνεργατών μας.

Αναλυτικότερα η διαδικασία:

Βήμα 1

Μεταφορά

Μεταφέρουμε την ιστοσελίδα σας αφού μας έχουν παραδωθεί τα αρχεία και η βάση δεδομένων στο νέο Hosting.

Βήμα 2

Domain

Mετά την μεταφορά της ιστοσελίδας και αφού έχουμε διασφαλίσει την σωστή λειτουργία της ενσωματώνουμε την σελίδα στο κανοκικό της domain name με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Βήμα 3

Παρακολούθηση

Πριν την πρώτη σας συνεργασία με τον εκάστοτε influencer μετά την μεταφορά σε εμάς μας ειδοποιείτε και παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία του e-shop για να μην υπάρξει κάποια δυσλειτουργία λόγω επισκεψημότητας ή αν υπάρξει να επιλυθεί άμεσα.

Βήμα 4

Καταγραφή Στοιχείων

Με το πέρας της πρώτης χορηγίας μετράμε τα αποτελέσματα που έχουμε από την επισκεψιμότητα και σας παρέχουμε αληθή και ακριβή στοιχεία επισκεψιμότητας. Με αυτά τα στοιχεία θα προχωρήσουμε στο συμπέρασμα.

Βήμα 5

Συμπέρασμα

Εφόσον έχουμε τις μετρήσεις μπορούμε να κρίνουμε αν το πακέτο μας σας καλύπτει επαρκώς.

Με καλύπτει το πακέτο μου?

Σε περίπτωση που το πακέτο σας σας καλυπτει πλήρως συνεχίζουμε την φιλοξενία στο πακέτο που επιλέξαμε εξ αρχής. Σε περίπτωση που το πακέτο σας δεν σας καλύπτει πλήρως αλλά μερικώς υπάρχει η δυνατότητα για την αντιμετώπιση της ημέρας που θα γίνει η χορηγία να σας παρέχουμε στιγμιαία έξτρα πόρους  για εκείνη την στιγμή με μια ελάχιστη έξτρα χρέωση. Το πακέτο που έχουμε επιλέξει για εσάς θεωρούμε πως θα καλύψει τις ανάγκες σας 100%. Για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της ιστοσελίδας σας παρόλα αυτά προσθέτουμε αυτό το “δίχτυ ασφαλείας”.

Τελικά Κόστη Υπηρεσίας.

Μεμονωμένο Κόστος

Τό κόστος για την μεμονωμένη αύξηση του πακέτου

€5
χωρις το φπα 24%
Κόστος Hosting

Καταβάλεται μηνιαία η ετήσια.

€60 / μήνα
€660 / χρόνο
χωρις το φπα 24%
Χρέωση Υποστήριξης

Η χρέωση ανά ώρα για κάθε εργασία που θα λαμβάνει χώρα στην ιστοσελίδα μετά από δικό σας αίτημα.

€10 / ώρα
Οι εκτιμώμενες ώρες εργασίας θα αναφέρονται πριν την έναρξη της εργασίας για την διαφάνεια των υπηρεσιών μας.