Back

Υπηρεσίες

Υπέροχο design, μοναδική λειτουργικότητα

Υπηρεσίες Kατασκεύης Ιστοσελίδων

00%

Responsive Design

H ιστοσελίδα της επιχείρησης σας η του προσωπικού σας brand είναι η ψηφιακή σας βιτρίνα. Θα θέλατε να βλέπουν το την φυσική σας επιχείρηση (κατάστημα, γραφείο) όπως ακριβώς είναι μόνο όσοι σας βλέπουν απο τον απέναντι δρόμο; Θα θέλατε όσο κάποιος πλησιάζει να βλέπει την βιτρίνα σας μισή η το λογότυπό σας κομμένο; Τότε γιατί η ιστοσελιδα σας να φαίνεται σωστή μόνο απο υπολογιστή; Στην Pixelized δίνουμε έμφαση στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι ανταποκρινόμενη σε κάθε πλάτος και ύψος οθόνης!

00%

Ψηφιακές Λύσεις

Γιατί να κλείνετε ραντεβού ή να κανετε κρατήσεις μόνο όταν μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνο; Γιατί να χάνετε τις ώρες ξεκούρασής σας απαντώντας στα μηνύματα διαθεσιμότητας των πελατών σας? Αποκτήστε το δικό σας πρόγραμμα Online ραντεβού, κρατήσεων και ενοικιάσεων και ξεγνοιάστε προσφέρωντας ταυτόχρονα 24/7 εξυπηρέτηση στους πελάτες σας!

'Ενα ψηφιακό μενού για επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο! Αυξήστε την ταχύτητα εξυπηρέτησης σας στα φυσικά σας καταστήματα και δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να δούν το μενού σας Online οποιαδήποτε ώρα!

Αυξήστε τις δυνατότητες του ψηφιακού σας μενού αποκτώντας την δυνατότητα online παραγγελιών και πληρωμών χωρίς καμία προμήθεια πέραν του παρόχου πληρωμών που θα επιλέξετε!

Πωλήσεις δίχως περιορισμούς

Υπηρεσίες Kατασκεύης e-shop

00%

Νέες Πωλήσεις

Η μετάβαση σας στην ψηφιακή εποχή σας φέρνει προ νέων δυνατοτήτων. Ενώ το φυσικό σας κατάστημα έχει συγκεκριμένο ωράριο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας επιτρέψει να δέχεστε παραγγελίες 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα!

0

Τρόποι Πληρωμών

Δεχθείτε πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μέσω κάρτας η αντικαταβολής. Προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους νέους σας πελάτες!

00%

Upsales / Crosssales

Δώστε την δυνατότητα στους αγοραστές σας να συνδιάσουν τα προιόντα που έχουν επιλέξει με ενα έξυπνο σύστημα προτάσεων και συνδιασμών τον προιόντων μεταξύ τους!

00%

Market Place Ready

Συνδέστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τα μεγαλύτερα marketplaces της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς όπως Skroutz, Bigbuy, Amazon κλπ.

0

Κανάλια Πωλήσεων

Συνδέστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με κανάλια αγορών όπως το Facebook, Instagram και Google Merchant. Δημιουργήστε διαφημιστικές καμπάνιες και αξιοποιήστε τα δεδομένα των εργαλειών marketing για ακόμα πιο επιτυχημένες διαφημίσεις και πωλήσεις.

Δημιουργικό περιεχόμενο για το brand σας

Social Media Managment

0

Posts / Week

Δημιουργικά γραφιστικά με νέες ιδέες κάθε εβδομάδα για να την οργανική ανάπτυξη του κοινού σας στα social media.

Φωταγραφίσεις και Video

Γνωρίστε την επιχείρηση σας στο νέο σας κοινό με υψηλής αισθητικής φωτογραφικό υλικό και Videos. Η φωτογράφιση προγραμματίζεται βάση των δικών σας αναγκών στον χώρο σας!

Socialiazing

Αφήστε την διαχείρηση μηνυμάτων και σχολίων σε εμάς και αφοσιωθείτε περισσότερο στην ανάπτυξη των προιόντων και των υπηρεσίων της επιχείρησής σας! Πραγματιποιούμε σχόλια, likes και follows με στόχο την ανάπτυξη του λογαριασμού σας στα social media.

Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Delivery App

00%

Συμβατότητα

Η εφαρμογή σας θα είναι διαθέσιμη και στο Play Store για Android και στο Apple Store για IOS!

00%

Προμήθεια

Η εφαρμογή είναι 100% δική σας και δεν κρατάμε κανένα ποσοστό προμήθειας στις παραγγελίες σας!

Για να μην είσαι ποτέ... Down!

Hosting Solutions

00%

UpTime!

Για την ιστοσελίδα σου, το e-shop σου η την εφαρμογή σου διάλεξε το καλύτερο πλάνο!

Τον χρόνο

60€

30GB Shared hosting σε http3 protocol, με litespeed web server και δωρεάν SSL. Κατάλληλο για ιστοσελίδες και μικρά e-shops (έως 100 προιόντα)

Τον χρόνο

150€

50GB Shared hosting σε http3 protocol, με litespeed web server και δωρεάν SSL. Για ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας και μέσαιου μεγέθους e-shops ( <2500 προιόντα) 

Τον χρόνο

300€

110GB VPS σε http3 protocol, με litespeed web server και δωρεάν SSL. Για ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και μεγάλα e-shops ( >2500 προιόντα) 

Custom Solution

Εάν δεν είστε σίγουροι οτι σας καλύπτει κάποιο από τα πακέτα μας επικοινωνήστε μαζί μας για μία λύση σύμφωνα με τις δικές ανάγκες!

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησής σας. Cookie Policy